KONSTRUKCNI CINNOSTI - REFLEXE UCITELE A SEBEREFLEXE STUDENTEK UCITELSTVI PRO MATERSKE SKOLY - ROUCOVA, Eva (Trends in education, 2018)
Prispevek prezentuje vysledky kvalitativniho a kvantitativniho evaluacniho vyzkumu ve dvou oblastech v predmetu Prakticke a konstrukcni cinnosti ve vzdelavacim programu Ucitelstvi pro materske skoly. Analyzuje a charakterizuje prumernou podobu reflexe ucitele a atmosfery ve vyuce a dale prumernou podobu sebereflexe studenta. Obsahuje rovnez doporuceni pro optimalizaci vyuky.
Keywords: vzdelavani ucitelu; predskolni technicka vychova; konstrukcni cinnosti; pedagogicky vyzkum; student ucitelstvi pro materskou skolu; reflexe ucitele; sebereflexe studenta