VÝHODY A VÝZVY VYUŽITÍ ICT NÁSTROJŮ VE VZDĚLÁVÁNÍ - Xiaojun, WANG (Trends in education, 2017)
Recenze knihy: Klement, M., Dostál, J. & Bártek, K. (2017). Perception and Possibilities of ICT Tools in the Education from the Teachers' Perspective. Olomouc: Palacký University, 170 s.
Keywords: recenze; informační technologie; vzdělávání.