VÝBER A IMPLEMENTÁCIA E-LEARNINGOVÉHO SYSTÉMU - SITÁŠ, Juraj (Trends in education, 2016)
E-learningový systém už nie je len nástroj, ktorý je použitý na dištančné vzdelávanie, ale je používaný aj ako doplnok pre prezenčné vzdelávanie. Pri návrhu implementácie systému LMS je potrebné zvažovať viacero faktorov, ktoré priamo alebo nepriamo ovplyvňujú úspešné nasadenie systému LMS. Preto je projekt implementácie systému LMS jeden z najdôležitejších a mal by zvažovať existujúce podmienky, ale aj budúce smerovanie použitia takéhoto systému. Príspevok sa zameriava na teoretickú analýzu návrhu implementácie systému LMS pre školy.
Keywords: e-learning; implementácia; správa