EVALUACE VÝUKY TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ NA FVTM UJEP - NOVOTNÝ, Jan (Trends in education, 2016)
Článek pojednává o evaluaci výchovného efektu zapamatování exaktního technického a přírodovědného učiva, když je výuka vztažena k praktickým a snadno ověřitelným příkladům.
Keywords: technické vzdělávání; efekt zapamatování si učiva; interdisciplinarita