KONKRETNI NAMET PRO PRIPRAVU BUDOUCICH UCITELU MATEMATIKY - DOFKOVA, Radka (Trends in education, 2016)
Prispevek se soustredi na rozbor jednoho matematickeho problemu z mezinarodni studie Teacher Education and Development Study in Mathematics (TEDS-M). Tento problem byl vybran diky svemu didakticko-matematickemu potencialu, nebot ukazuje dalsi mozne pristupy k priprave budoucich ucitelu a v ramci didaktickeho seminare muze byt podnetem k mnoha diskusim.
Keywords: TEDS-M; vzdelavani; matematika