METODY PRO EFEKTIVNI METODY VZDELAVANI STUDENTU TECHNICKY ZAMERENYCH OBORU - CEJKA, Jiri (Trends in education, 2016)
Cilem je zjistit efektivnost ruznych metod vyuky pouzivanych pro vzdelavani studentu dopravnich oboru na vysokych skolach. Vyuka a uceni jsou dve rozdilne skutecnosti. Nejlepe vnimanym kriteriem pro zjistovani dobreho uceni, je mnozstvi studentu, kteri se studiu venuji a pravidelne se ucastni prednasek ci jinych vzdelavacich akci
Keywords: metody vyuky; vzdelavani; vyuka; student; vysoka skola; uceni; prednaska; metoda.