METODY PRO EFEKTIVNÍ METODY VZDĚLÁVÁNÍ STUDENTŮ TECHNICKY ZAMĚŘENÝCH OBORŮ - ČEJKA, Jiří (Trends in education, 2016)
Cílem je zjistit efektivnost různých metod výuky používaných pro vzdělávání studentů dopravních oborů na vysokých školách. Výuka a učení jsou dvě rozdílné skutečnosti. Nejlépe vnímaným kritériem pro zjišťování dobrého učení, je množství studentů, kteří se studiu věnují a pravidelně se účastní přednášek či jiných vzdělávacích akcí
Keywords: metody výuky; vzdělávání; výuka; student; vysoká škola; učení; přednáška; metoda.