CLIL A MODERNI TECHNOLOGIE VE VYUCE - WOSSALA, Jan (Trends in education, 2015)
Pristup CLIL a moderni technologie jsou trendy v soucasnem vzdelavani. Jsou vyuzitelne jak samostatne, tak i paralelne, kdy moderni technologie mohou podporit integraci ciziho jazyka do vyuky nejazykoveho predmetu a soucasne CLIL obohatit vyuziti ICT.
Keywords: CLIL; ICT; vzdelavani.