KYBERSIKANA VE SVETLE NOVYCH MEDII VYUZIVANYCH VE SKOLNIM PROSTREDI - SZOTKOWSKI, Rene; KOPECKY, Kamil (Trends in education, 2015)
Prispevek predstavuje dilci vysledky vyzkumu zamereneho na nebezpecne komunikacni jevy realizovane v prostredi novych medii. Konkretne prezentuje zavery vztahujici se ke kybersikane ceskych a slovenskych deti ve veku od 11 do 17 let.
Keywords: kybersikana; nova media; deti; vyzkum.