KYBERŠIKANA VE SVĚTLE NOVÝCH MÉDIÍ VYUŽÍVANÝCH VE ŠKOLNÍM PROSTŘEDÍ - SZOTKOWSKI, René; KOPECKÝ, Kamil (Trends in education, 2015)
Příspěvek představuje dílčí výsledky výzkumu zaměřeného na nebezpečné komunikační jevy realizované v prostředí nových médií. Konkrétně prezentuje závěry vztahující se ke kyberšikaně českých a slovenských dětí ve věku od 11 do 17 let.
Keywords: kyberšikana; nová média; děti; výzkum.