SPRAVA VZDIALENYCH PRACOVNYCH PLOCH V UCEBNI - SITAS, Juraj (Trends in education, 2015)
Viaceri dodavatelia softverovych rieseni pre skolstvo ponukaju rozne aplikacie pre spravu pracovnych ploch v ucebni. Takyto softver vie nie len ulahcit vyucovanie a proces spravy pocitacov, ale v niektorych pripadoch suplovat aj hardverove zariadenia ako napr. projektor. V tejto oblasti je mozne najst viacere aplikacie z oblasti komercneho softveru, ale aj Open Source. Jednym z najpouzivanejsim softverom je iTALC.
Keywords: sprava; vzdialena pracovna plocha; vyucovanie.