FINANCOVÁNÍ DIGITÁLNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA ZŠ - SIMBARTL, Petr (Trends in education, 2015)
Článek se zabývá financováním digitálních technologií pro žáky na základní škole. Za pomocí dotazníků metodou PAPI zjišťujeme názory rodičů na možnost financování. Vyhodnotili jsme data od 76 respondentů. Výsledky porovnáváme s financováním v jiném projektu. Zjišťujeme také financování technologií v zahraničí.
Keywords: digitální technologie; tablet; vzdělávání.