FINANCOVANI DIGITALNICH TECHNOLOGII PRO VZDELAVANI NA ZS - SIMBARTL, Petr (Trends in education, 2015)
Clanek se zabyva financovanim digitalnich technologii pro zaky na zakladni skole. Za pomoci dotazniku metodou PAPI zjistujeme nazory rodicu na moznost financovani. Vyhodnotili jsme data od 76 respondentu. Vysledky porovnavame s financovanim v jinem projektu. Zjistujeme take financovani technologii v zahranici.
Keywords: digitalni technologie; tablet; vzdelavani.