CAD SYSTEMY A JEJICH VYUZITI V PRAXI OCIMA STUDENTU VS - PETRASKOVA, Blanka; SMETANOVA, Dana (Trends in education, 2015)
Prispevek popisuje vysledky vyzkumu, ve kterych byly pomoci dotazniku zjistovany hodnotici nazory studentu na vyuziti CAD systemu v praxi. Dotaznikove setreni probehlo na SPS stavebni a VSTE v Ceskych Budejovicich.
Keywords: CAD systemy; vyuziti v praxi; dotaznik.