CAD SYSTÉMY A JEJICH VYUŽITÍ V PRAXI OČIMA STUDENTŮ VŠ - PETRÁŠKOVÁ, Blanka; SMETANOVÁ, Dana (Trends in education, 2015)
Příspěvek popisuje výsledky výzkumů, ve kterých byly pomocí dotazníku zjišťovány hodnotící názory studentů na využití CAD systémů v praxi. Dotazníkové šetření proběhlo na SPŠ stavební a VŠTE v Českých Budějovicích.
Keywords: CAD systémy; využití v praxi; dotazník.