PRUBEZNE HODNOCENI FYZIKALNICH ZNALOSTI - KRIEG, Jaroslav; SMETANOVA, Dana (Trends in education, 2015)
V prispevku popisujeme, jakym zpusobem byli prubezne hodnoceni studenti v predmetu fyzika v logistickych procesech, zpetnou vazbu a motivacni prvky hodnoceni. Diskutujeme tri ruzne pristupy v hodnoceni prubezne testy se zkousenim u tabule, elektronicke testovani a hodnoceni pomoci dobrovolnych seminarnich praci.
Keywords: prubezne hodnoceni; motivace; zpetna vazba.