JAK NA HYPERBOLU S GEOGEBROU - KRIEG, Jaroslav (Trends in education, 2015)
Clanek ukazuje, jak pomoci GeoGebry snadno resit ulohy, ktere vedou na konstrukci hyperboly, pripadne jak lehce zkonstruovat hyperbolu danych parametru.
Keywords: hyperbola; planimetricka definice hyperboly; hyperbola jako algebraicka krivka 2. stupne; kuzelosecka dana peti body v GeoGebre; rezy na rotacni kuzelove plose; hyperbola jako mnozina bodu dane vlastnosti.