NÁZOR ŠTUDENTOV NA PREDMET CHÉMIA - SKÚMANIE POMOCOU TESTU NEZÁVISLOSTI - Vladislav, BIBA; KLEPANCOVÁ, Michaela (Trends in education, 2015)
Príspevok popisuje výsledky prieskumu medzi študentmi na VŠTE v Českých Budějoviciach, v ktorom bol pomocou dotazníka zisťovaný ich vzťah k chémii. Zamerali sme sa hlavne na hľadanie súvislostí medzi odpoveďami na otázky dotazníka pomocou štatistického testu nezávislosti.
Keywords: chémia; dotazníkový prieskum; test nezávislosti.