VYBRANE FLASH ANIMACIE A ICH APLIKACIA VO VYUCBE - BERNAT, Milan (Trends in education, 2015)
Prispevok prezentuje zakladne aspekty tvorby Flash animacii a ich aplikaciu vo vyucbe technicky orientovanych tem uciva. Autori v prispevku prezentuju predovsetkym vlastnu tvorbu, ktoru aplikovali vo vyucbe technickych predmetov prednostou ktora dava predpoklad pre zuzitkovanie didaktickeho i odborneho majstrovstva vyucujuceho.
Keywords: vyucba odbornych predmetov; interaktivna tabula; Flash animacia.