VYBRANÉ FLASH ANIMÁCIE A ICH APLIKÁCIA VO VÝUČBE - BERNÁT, Milan (Trends in education, 2015)
Príspevok prezentuje základné aspekty tvorby Flash animácií a ich aplikáciu vo výučbe technicky orientovaných tém učiva. Autori v príspevku prezentujú predovšetkým vlastnú tvorbu, ktorú aplikovali vo výučbe technických predmetov prednosťou ktorá dáva predpoklad pre zúžitkovanie didaktického i odborného majstrovstva vyučujúceho.
Keywords: výučba odborných predmetov; interaktívna tabuľa; Flash animácia.