VYBRANE PSYCHOLOGICKE ASPEKTY UCENI ZAKA VE VYUCE VYUZIVAJICI WEBOVE STRANKY - KUBRICKY, Jan (Trends in education, 2015)
Prispevek prezentuje dilci cast disertacni prace na tema "Kompetence ucitele k hodnoceni a vyuziti www stranek pro vyuku". Jednim z cilu prace bylo analyzovat a vymezit pozadavky na vlastnosti www stranek pro vyuku z hlediska psychologickych aspektu uceni zaka. Obsah prispevku se zameruje na nejpodstatnejsi kategorie motivace, aktivity, tvorivosti, samostatnosti, stylu uceni a dalsich.
Keywords: psychologicke aspekty uceni; www stranky; kompetence ucitele.