VYBRANÉ PSYCHOLOGICKÉ ASPEKTY UČENÍ ŽÁKA VE VÝUCE VYUŽÍVAJÍCÍ WEBOVÉ STRÁNKY - KUBRICKÝ, Jan (Trends in education, 2015)
Příspěvek prezentuje dílčí část disertační práce na téma "Kompetence učitele k hodnocení a využití www stránek pro výuku". Jedním z cílů práce bylo analyzovat a vymezit požadavky na vlastnosti www stránek pro výuku z hlediska psychologických aspektů učení žáka. Obsah příspěvku se zaměřuje na nejpodstatnější kategorie motivace, aktivity, tvořivosti, samostatnosti, stylů učení a dalších.
Keywords: psychologické aspekty učení; www stránky; kompetence učitele.