KOMPLEXNÍ PRAKTICKÝ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO STUDENTY V OBLASTI EKOLOGIE A ENVIRONMENTÁLNÍ VĚDY - RIDEI, Natalia; STROKAL, Vita (Trends in education, 2014)
Byl připraven ucelený program praktické výuky ekologie studentů na vysokých školách zemědělského typu; byly identifikovány klíčové komponenty, založené na obsahu, určeném programovou strukturou, která respektuje specifika průmyslu.
Keywords: program praktické přípravy; studenti ekologie; praxe.