KOMPLEXNI PRAKTICKY VZDELAVACI PROGRAM PRO STUDENTY V OBLASTI EKOLOGIE A ENVIRONMENTALNI VEDY - RIDEI, Natalia; STROKAL, Vita (Trends in education, 2014)
Byl pripraven uceleny program prakticke vyuky ekologie studentu na vysokych skolach zemedelskeho typu; byly identifikovany klicove komponenty, zalozene na obsahu, urcenem programovou strukturou, ktera respektuje specifika prumyslu.
Keywords: program prakticke pripravy; studenti ekologie; praxe.