METODA BIOFEEDBACKU W PRRAKTYCE PEDGOGICZNEJ - ANALIZA WYBRANYCH PRZYPADKÓW - Henryk, NOGA; KNYCH, Aleksandra (Trends in education, 2014)
W opracowaniu ukazano przykład zastosowania metody Biofeedback w terapii pedagogicznej. Autorzy podejmują próbę ukazania, na ile trening z wykorzystaniem powyższej metody wpływa na zmianę postaw twórczych i ich komponentów.
Keywords: biofeedback; diagnoza; edukacja.