METODA BIOFEEDBACKU W PRRAKTYCE PEDGOGICZNEJ - ANALIZA WYBRANYCH PRZYPADKOW - Henryk, NOGA; KNYCH, Aleksandra (Trends in education, 2014)
W opracowaniu ukazano przyklad zastosowania metody Biofeedback w terapii pedagogicznej. Autorzy podejmuja probe ukazania, na ile trening z wykorzystaniem powyzszej metody wplywa na zmiane postaw tworczych i ich komponentow.
Keywords: biofeedback; diagnoza; edukacja.