POZIADAVKY FIRIEM NA ABSOLVENTOV - LUKACOVA, Danka (Trends in education, 2014)
Na Katedre techniky a informacnych technologii PF UKF v Nitre je v spolupraci s UCM v Trnave rieseny projekt 021UKF-4/2014 Vzdialene realne experimenty v skolskej praxi. Jednym z cielov riesenia projektu, je zistovanie poziadaviek firiem na vedomosti a zrucnosti absolventov univerzitneho studia. V prispevku autorka uvadza vysledky dotaznikoveho prieskumu vo firmach.
Keywords: firma; absolvent; pozadavky.