VYBRANE ASPEKTY EVALUACE VYSOKOSKOLSKE VYUKY - DOMISCHOVA, Ivona; ZEMANEK, Petr (Trends in education, 2014)
Evaluace a predevsim jeji vhodne nastavene parametry jsou dulezitou soucasti posuzovani kvality vysokoskolske vyuky. Prispevek se zabyva jejimi dulezitymi aspekty, analyzuje vybrany evaluacni dotaznik vyuzivany k evaluaci vysokoskolske vyuky v zahranici a teoreticky analyzuje vybrane polozky z hlediska jejich vyberu.
Keywords: vysokoskolska vyuka; evaluace; pedagog; student; dotaznik.