VYBRANÉ ASPEKTY EVALUACE VYSOKOŠKOLSKÉ VÝUKY - DÖMISCHOVÁ, Ivona; ZEMÁNEK, Petr (Trends in education, 2014)
Evaluace a především její vhodně nastavené parametry jsou důležitou součástí posuzování kvality vysokoškolské výuky. Příspěvek se zabývá jejími důležitými aspekty, analyzuje vybraný evaluační dotazník využívaný k evaluaci vysokoškolské výuky v zahraničí a teoreticky analyzuje vybrané položky z hlediska jejich výběru.
Keywords: vysokoškolská výuka; evaluace; pedagog; student; dotazník.