SWIADCZENIE E-USLUG W SEKTORZE EDUKACJI - WARZOCHA, Tomasz (Trends in education, 2014)
Artykul przedstawia zagadnienia zwiazane z edukacja w spoleczenstwie informacyjnym swiadczona przy pomocy uslug elektronicznych - e-uslug. Opisano w nim rowniez kilka przykladow e-uslug wspomagajacych proces ksztalcenia.
Keywords: edukacja; nowe technologie; proces edukacyjny; spoleczenstwo informacyjne; e-usluga; e-learning.