ŚWIADCZENIE E-USŁUG W SEKTORZE EDUKACJI - WARZOCHA, Tomasz (Trends in education, 2014)
Artykuł przedstawia zagadnienia związane z edukacją w społeczeństwie informacyjnym świadczoną przy pomocy usług elektronicznych - e-usług. Opisano w nim również kilka przykładów e-usług wspomagających proces kształcenia.
Keywords: edukacja; nowe technologie; proces edukacyjny; społeczeństwo informacyjne; e-usługa; e-learning.