VPLYV VYUZIVANIA INTERAKTIVNEJ TABULE V TECHNICKYCH ODBORNYCH PREDMETOCH NA AUTORITU UCITELA - PODARIL, Martin; RUSNAKOVA, Sona; Roman, HRMO (Trends in education, 2014)
Implementacia modernych technologii do vychovno-vzdelavacieho procesu prinasa nielen problemy a starosti, ale aj moznost pouzivania netradicnych metod vyucovania. Ucitelovi sa tymto dostava do ruk silny nastroj a preto by sa ho mal naucit co najlepsie vyuzit. Vyskumna cast je zamerana na vplyv pouzivania interaktivnej tabule v technickych odbornych predmetoch na autoritu ucitela.
Keywords: interaktivna tabula; moderne technologie; autorita ucitela; odborne predmety.