NAZORY ZIAKOV NA VYUZIVANIE INTERAKTIVNEJ TABULE V NIZSOM SEKUNDARNOM VZDELAVANI - NEMCOVA, Jana (Trends in education, 2014)
S rozvojom modernej technologie dochadza k zmenam v oblasti skolstva. Zmeny a inovacie vo vyucovacom procese predstavuju postupne odstranovanie zelenych tabul z tried a zaradovanie bielych interaktivnych tabul. Prispevok sa zaobera vyhodnotenim nazorov ziakov na frekvenciu vyuzivania interaktivnych tabul v nizsom sekundarnom vzdelavani. Vysledky nasho prieskumu poukazuju na to, ze vyuzitie interaktivnej tabule ma v oblasti motivacie velky vyznam, ako sa zhodne vyjadrili ziaci a potvrdili aj ucitelia.
Keywords: interaktivna tabula; ziaci; frekvencia vyuzivania; zakladna skola.