INFORMACNI A KOMUNIKACNI TECHNOLOGIE VHODNE PRO EDUKACI ZAKU SE SPECIALNIMI VZDELAVACIMI POTREBAMI - MEIER, Miroslav (Trends in education, 2014)
Prispevek prinasi cast vysledku z projektu Edukace zaku se specialnimi vzdelavacimi potrebami a informacni a komunikacni technologie, ktery se venoval problematice vyuzivani informacnich a komunikacnich technologii pri edukaci zaku se specialnimi vzdelavacimi potrebami na zakladnich skolach.
Keywords: edukace; informacni a komunikacni technologie; specialni vzdelavaci potreby; ucitele; zaci.