VÝSLEDKY PRVNÍHO ROKU ŘEŠENÍ PROJEKTU "CAD" - Milan, KLEMENT (Trends in education, 2014)
Článek představuje výsledky a výstupy realizovaných aktivit v rámci prvního roku řešení projektu CAD - počítačem podporované technické kreslení do škol, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem české republiky. Tento společný projekt Katedry technické a informační výchovy PdF UP v Olomouci a partnerských škol (víceletá gymnázia) je zaměřen na podporu aktivit metodického týmu při inovaci výuky realizované na gymnáziích s cílem zkvalitnění výuky v oblasti praktické aplikace matematiky a chemie za využití počítačem podporovaného technického kreslení.
Keywords: Autodesk AutoCAD; aktivity projektu; metodická příprava; vzdělávací modul.