VYUKA TECHNICKE GRAFIKY S VYUZITIM VYPOCETNI TECHNIKY NA ZS - HODIS, Zdenek; VYBIRAL, Petr; HRBACEK, Jiri; KUCERA, Martin; VINKLOVA, Sylva (Trends in education, 2014)
Predlozeny prispevek ukazuje vyuziti pocitace k zakladum vyuky technickeho kresleni na ZS. V ramci informacnich technologii byla zakum na ZS Msec predstavena moznost vytvareni grafickych nakresu s vyuzitim specializovaneho CAD programu. Zaci se seznamili se zakladnimi prikazy programu progeCAD a zaklady kresleni v tomto programu. Formou skupinove vedeneho rozhovoru byly zjistovany poznatky k problematice CAD a nasledne byly vysledky rozhovoru analyzovany.
Keywords: Informacni technologie; CAD; vyuka na ZS.