NIEKOĽKO POZNÁMOK K INFORMAČNÝM KOMPETENCIÁM UČITEĽOV MATEMATIKY - GREGÁŇOVÁ, Radomíra (Trends in education, 2014)
V príspevku sme sa zamerali na informačné kompetencie učiteľov matematiky všeobecne a následne na vyhodnotenie informačnej kompetencie učiteľov z pohľadu študentov v dotazníkovom prieskume na Fakulte ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (FEM SPU) v Nitre.
Keywords: učiteľ matematiky; študenti; informačná kompetencia; dotazníkový prieskum.