INFORMACNO KOMUNIKACNE TECHNOLOGIE V PREDMETE LUDOVE REMESLA - SIRKA, Jan (Trends in education, 2014)
Moderna doba si vyzaduje moderne metody a formy vzdelavania studentov. Preto sme aj v odbornom predmete zameranom na udrziavanie remeselnych tradicii a rozvoja zrucnosti studentov zacali vyuzivat IKT a svojim sposobom rozvijat aj informacne kompetencie studentov.
Keywords: remeselne tradicie; ludove remesla; zrucnosti; pocitacova gramotnost; informacne kompetencie.