POCITACOVA PODPORA EXPERIMENTU VE VYUCE ELEKTROTECHNICKYCH PREDMETU - RADOCHA, Karol (Trends in education, 2014)
Clanek se zabyva vyuzitim pocitace ve spojeni s elektrotechnickou stavebnici pri vyuce elektrotechnickych predmetu. Kratce shrnuje zapojeni pocitace se stavebnici pri laboratornim mereni nebo pri demonstraci zapojeni elektrotechnickych obvodu.
Keywords: pocitac; elektrotechnicka stavebnice; RLC obvod.