O NENALEZITOM POUZIVANI NIEKTORYCH KLUCOVYCH TERMINOV VEDECKEHO POJMOSLOVIA - STOFFA, Jan (Trends in education, 2013)
Studia poukazuje na nenalezite pouzivanie viacerych klucovych terminov vedeckeho pojmoslovia a uvadza odporucania ako sa vyhnut chybam pri ich pouzivani v terminologickej praxi.
Keywords: vedecka terminologia; vedecke pojmoslovie; chyby pri pouzivani klucovych terminov