O NENÁLEŽITOM POUŽÍVANÍ NIEKTORÝCH KĽÚČOVÝCH TERMÍNOV VEDECKÉHO POJMOSLOVIA - STOFFA, Ján (Trends in education, 2013)
Štúdia poukazuje na nenáležité používanie viacerých kľúčových termínov vedeckého pojmoslovia a uvádza odporúčania ako sa vyhnúť chybám pri ich používaní v terminologickej praxi.
Keywords: vedecká terminológia; vedecké pojmoslovie; chyby pri používaní kľúčových termínov