PROFIL ABSOLVENTA UČITELSTVÍ PRO MŠ NA ZČU - HONZÍKOVÁ, Jarmila; PODPERA, Milan (Trends in education, 2013)
Článek pojednává o profilu absolventa Učitelství pro mateřské školy z pohledu jednotlivých kompetencí. Zároveň předkládá porovnání způsobilostí ve vztahu naplňování jednotlivých profesních kompetencí.
Keywords: studium učitelství pro MŠ; profil absolventa oboru.