PROFIL ABSOLVENTA UCITELSTVI PRO MS NA ZCU - HONZIKOVA, Jarmila; PODPERA, Milan (Trends in education, 2013)
Clanek pojednava o profilu absolventa Ucitelstvi pro materske skoly z pohledu jednotlivych kompetenci. Zaroven predklada porovnani zpusobilosti ve vztahu naplnovani jednotlivych profesnich kompetenci.
Keywords: studium ucitelstvi pro MS; profil absolventa oboru.