KOMPARACIA VYSLEDKOV VYSKUMOV SO ZAMERANIM NA VYCHOVU K PODNIKANIU - BANESZ, Gabriel (Trends in education, 2013)
Vychova k podnikaniu je v sucasnosti temou, ktoru v ramci skolskej reformy mozu zakladne skoly zaradit do svojich skolskych vzdelavacich programov. Clanok porovnava vysledky vyskumov z rokov 2007 a 2012, ktore boli zamerane na vychovu k podnikaniu. Autor, na zaklade tychto vysledkov vyskumu, stanovuje zavery a odporucania pre sucasnu pedagogicku prax.
Keywords: Vychova k podnikaniu; komparacia vysledkov vyskumu; odporucania pre prax