KOMPARÁCIA VÝSLEDKOV VÝSKUMOV SO ZAMERANÍM NA VÝCHOVU K PODNIKANIU - BÁNESZ, Gabriel (Trends in education, 2013)
Výchova k podnikaniu je v súčasnosti témou, ktorú v rámci školskej reformy môžu základné školy zaradiť do svojich školských vzdelávacích programov. Článok porovnáva výsledky výskumov z rokov 2007 a 2012, ktoré boli zamerané na výchovu k podnikaniu. Autor, na základe týchto výsledkov výskumu, stanovuje závery a odporúčania pre súčasnú pedagogickú prax.
Keywords: Výchova k podnikaniu; komparácia výsledkov výskumu; odporúčania pre prax