EXE LEARNING - APLIKACJA WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ NA ODLEGŁOŚĆ - TOMCZYK, Łukasz (Trends in education, 2013)
Tekst dotyczy prezentacji możliwości oprogramowania umożliwiającego kształcenie na odległość. Aplikacje Exe Learning jest darmowym, ogólnodostępnym oprogramowaniem, które można wykorzystać w pracy dydaktycznej od poziomu szkoły podstawowej poprzez różnego rodzaju kursy e-learningowe aż do etapu uczelni wyższej.
Keywords: e-nauczanie; oprogramowanie wspomagające kształcenie.