SUCASNE TRENDY VO VZDELAVANI - Miroslav, SEBO (Trends in education, 2013)
Socialne siete sa stali nasou beznou sucastou zivota. Sluzia na komunikaciu, zdielanie informacii, obrazove, zvukove a textove spojenie dvoch alebo viacerych ucastnikov. Vo velkej miere sa socialne siete mozu uplatnit aj vo vyucovacom procese.
Keywords: vzdelavanie; Facebook; socialna siet