SÚČASNÉ TRENDY VO VZDELÁVANÍ - Miroslav, ŠEBO (Trends in education, 2013)
Sociálne siete sa stali našou bežnou súčasťou života. Slúžia na komunikáciu, zdieľanie informácií, obrazové, zvukové a textové spojenie dvoch alebo viacerých účastníkov. Vo veľkej miere sa sociálne siete môžu uplatniť aj vo vyučovacom procese.
Keywords: vzdelávanie; Facebook; sociálna sieť