INFORMAČNO-KOMUNIKAČNÉ TECHNOLÓGIE NA HODINÁCH PRACOVNÉHO VYUČOVANIA - ŠEBEŇOVÁ, Iveta (Trends in education, 2013)
V súčasnej dobe sa využívaniu informačno-komunikačných technológií prikladá veľký význam. Práca s informačno-komunikačnými technológiami je súčasťou výchovnovzdelávacieho procesu už na primárnom stupni vzdelávania. Príspevok prezentuje možnosti využitia informačno-komunikačných technológií na hodinách pracovného vyučovania. Autorka uvádza východy a nevýhody využitia informačno-komunikačných technológií na hodinách pracovného vyučovania.
Keywords: informačno-komunikačné technológie; pracovné vyučovanie; primárny stupeň školského vzdelávania