AKA JE BUDUCNOST POCITACOVYCH HIER V EDUKACII? - SUSLO, Tomas (Trends in education, 2013)
Vyuzitie pocitacovych hier, pri tvorbe virtualneho vyucboveho prostredia, je jednou z moznosti, ako optimalizovat poznavaci proces primarneho vzdelavania. Vyjadrenie sa k ich aplikacii v edukacii je proces, ktory sa vyvija na zaklade pribudajucich poznatkov o ich didaktickej ucinnosti. V prispevku vyjadrene nazory maju prispiet do diskusii o didaktickej aplikacii pocitacovych hier na poznavaci proces uciacich sa. Prispevok vznikol v ramci grantoveho projektu KEGA 033PU-4/2011 ``Rozvoj kompetencii vytvarat virtualne vyucbove prostredie''.
Keywords: didakticka pocitacova hra; optimalizacia poznavacieho procesu